صفحه اصلی
امروز: چهارشنبه ۲۳ ام مهر ۱۴۰۴
English
مهار تورم ، رشد تولید
فهرست اصلی
معرفی
معرفی بیمارستان
ریاست بیمارستان
مدیر داخلی
دفتر پرستاری
مدیر خدمات پرستاری
سوپروایزر بالینی
سوپروایزر آموزشی
سوپروایزر آموزش سلامت
معرفی
پمفلت آموزشی
فرآیند ارجاع به واحد آموزش پرستاری
کنترل عفونت
دستورالعمل های کنترل عفونت
فرم های کنترل عفونت
پیام های کنترل عفونت
بهداشت دست
روانشناسی
بخش های بیمارستان
بخش های درمانی
اورژانس
داخلی
پمفلت های آموزشی
فلش کارت های آموزشی حین ترخیص
جراحی عمومی
پمفلت های آموزشی
فلش کارت های آموزشی حین ترخیص
اتاق عمل
زنان
اطفال
زایشگاه
همودیالیز
بخش های پاراکلینیک
آزمایشگاه
رادیولوژی
فرم های رضایتمندی
فرم رضایت سنجی بیماران بخش اورژانس
فرم رضایت سنجی بیماران بخش های بستری
فرم رضایت سنجی پرسنل
واحدهای پشتیبانی اداری
مدارک پزشکی
فناوری اطلاعات
منابع انسانی
مالی و درآمد
دبیر خانه
تجهیزات پزشکی
تغذیه
معرفی واحد
مدیریت خدمات غذایی
ضوابط و دستورالعمل ها
دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و تولید ، توزیع نگهداری و حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی
دستورالعمل ارزیابی بهداشتی آشپزخانه وزارت صنعت 95
ضوابط و مقررات واگذاري خدمات غذايي 94
کتاب فرآیندهای مدیریت خدمات غذایی 91
آیین نامه ماده 13 قانون مواد خوراکی آرایشی بهداشتی
سیاست های اجرایی (ضوابط) واحد تغذیه در بیمارستان های کشور- 1396
فرم های ارزیابی و چک لیست ها
چک لیست واحد تغذیه بیمارستان
فرم خام ثبت دمای غذا
مدیریت غذایی اعتبار بخشی سال 95
فرم خام خود ارزیابی ضوابط خدمات غذایی
نحوه ارزیابی زیر محور مدیریت غذایی
راهنمای ضریب تبدیل مواد غذایی خام به پخته
فرم نظر سنجی واحد تغذیه بیمارستان
تغذیه بالینی
بهداشت محیط
معرفی واحد
چک لیست ها
دستورالعمل ها
مطالب آموزشی
کارپرداز دارو و تجهیزات
بهبود کیفیت و اعتباربخشی
معرفی واحد
درجه بیمارستان
اعتبار بخشی
معرفی اعتبار بخشی
دستورالعمل،خط مشی و روش اجرایی
جزوه آموزشی اعتبار بخشی
سیاست های اصلی بیمارستان
تحلیل ذینفعان
چکیده برنامه استراتژیک
بهبود کیفیت
شاخص های عملکردی
فرآیند های بیمارستان
واحد ایمنی
فرآیند خطای پزشکی
کمیته ها و تیم های بیمارستان
مدیریت خطر و بلایا
نظام پیشنهادات کارکنان
فرم های بیمارستان
درمانگاه تخصصی
پمفلت های آموزشی بخش داخلی
چاپ صفحه
ایجاد شده در ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۰۳:۱۶ قبل از ظهر
پمفلت های آموزشی در بیماران بخش داخلی
بخش داخلی
بیماری های تنفسی
قلب و عروق
دیابت
سایر بیماری ها
انسداد مزمن ریه
درد قلبی
انسولین
سندروم کرونری حاد(acs)
نارسایی مزمن تنفسی
رژیم غذایی بیماران قلبی عروقی
خود مراقبتی در دیابت
خونریزی گوارشی
پنومونی
تغذیه بیماران قلبی
دیابت
تشنج
آسم
رژیم غذایی بیماران دیابتی
آشنایی با دیابت
مشترک انسان و دام
راهنمای استفاده از اسپری تنفسی
سکته قلبی
مسافرت و دیابت
سبک زندگی سالم
آمبولی ریه
فشار خون
مراقبت از پای دیابتی
مسمومیت با متادون
فشار خون
گلوکومتر
نکات مصرف دارو
کم خونی
افت و افزایش قند خون
سرطان پستان
رژیم غذایی بیماران قلبی عروقی
دیابت و تغذیه
زخم بستر
نارسایی قلبی
پیشگیری از عوارض دیابت
خود مراقبتی در پیشگیری از سرطان
فشار خون
انسولبن
فیبریلاسیون دهلیزی
انسولین
رژیم غذایی بیماران قلبی
فشار خون 2
آخرین به روز رسانی:
۱۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۰۲:۴۰ بعد از ظهر
تعداد مشاهده:
45
تمامی حقوق محفوظ و به
"دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد"
تعلق دارد.
طراحی و پشتیبانی:
پورتال زینوپارس